#Augusti

Om ni läser lite olika bokbloggar så har ni nog stött på "Sommarlov med kulturkollo". Det är en slags "lek" där du varje dag får ett nytt ord som du skall göra ett blogginlägg av. Hur du väljer att tolka detta ord är helt upp till dig. Jag tänkte göra några men inte alla dessa ord.  
 
#Augusti
Jag skall vara ärlig här. Juli var inte den bästa läsmånaden för min del. Varje gång sommaren slår till så får jag dessa uppenbarelser om vad för aktiviteter jag skall fylla sommaren med. Denna sommaren skulle bestå av att checka av ett flertal filmer på IMDBs 250 topplista, läsa flera klassiker, spela igenom hela Mass Effect serien (tv-spel) och minst läsa en bok varje vecka. Jag hade helt enkelt gjort mig redo på en sommar bestående av icke sociala aktiviteter. Jag önskar att jag kunde säga att jag inte gjort dessa saker för jag har varit upptagen med att umgås med folk, resa, festa och liknande. Sorgligt nog har jag inte gjort det heller (Jag har ju såklart träffat folk, så tro inte att jag har spenderat tiden med att stirra in i en vägg). Jag kan gladligen säga att jag har spelat klart Mass Effect och är snart klar Mass Effect 2 och jag älskar dem! Men längre än så har det inte blivit tyvärr.
 
Jag har läst några böcker såklart, dock inga som jag hade räknat med att läsa. Dock har jag inte sett någon film ifrån 250 topplistan, eller kanske sett någon enstaka, men det berör mig icke mycket. Jag är mest "besviken" över att jag inte har läst så mycket som jag hade velat. Nu är ju inte sommaren slut än och jag har också Augusti på mig. 


Vad vill jag säga med detta egentligen? 
Jo, min plan för detta ord var att skriva lite om de böcker som jag hade planerat att läsa under Augustimånad. Men eftersom jag inte läste de böcker som fanns på min Juli-TBR så tänkte jag inte göra någon TBR lista denna månad utan läsa när jag känner för det och läsa de böcker jag vill just vid det tillfället. 
 
Så tänkte bara nämna att mina förhoppningar för Augusti månad är att se mer filmer och kanske inte kolla på så många Youtube-klipp. Spela klart Mass Effect (Vilket jag gladligen gör) och läsa minst två böcker (Kanske låter lite mesigt med två böcker, men läser jag två böcker i Augusti så är jag nöjd. Hade självklart varit mer nöjd om jag läser mer, men två får duga som ett mål). 
 
Men mest av allt vill jag bara njuta av Augusti och njuta av sista månaden innan första året på Universitetet drar igång. #Nervös!