En liten uppdatering

Detta med att starta en blogg i sista terminen av år tre i skolan kanske inte var den klokaste av alla idéer. Min uppdateringsfrekvens den senaste månaden kan liknas med formen av en doughnut, 0. Nu så är det ju inte så att jag har en enorm publik som går in på min blogg och läser det minsta jag skriver varje dag, tack och lov för det då jag inte kan uppfylla dessas behov så som det ser ut just nu. Men för er som faktiskt fortfarande stampar in på denna blogg då och då så vill jag bara berätta att jag fortfarande finns här. 

Men en av anledningarna till att bloggen har varit lite avsaknad i kärlek på sistonde är mest för att mina böcker har fått legat och samlat damm ett tag nu. Jag håller fortfarande på att ta mig igenom samma böcker, efter en hel jäkla månad. Men med tanke på att skolan tar upp det mesta av tiden just nu och de timmar jag väl får av ledighet spenderas mestadels framför youtube eller slökollande framför en tv-serie så har det där med böcker pausats lite. Jag läser ju fortfarande såklart, men ej lika mycket som jag vill. Men nu under påsken så skall jag ta mig igenom en eller två av böckerna i alla fall, och om jag hinner så skall jag även slänga upp ett litet blogginlägg. 
 
Syftet med denna text är helt enkelt att berätta att jag är medveten om att bloggen har varit inaktiv på senaste tiden och nej den kommer inte läggas ner. Jag kommer komma tillbaka och skriva när jag finner tiden till det samt läser slut någon bok. Men som det ser ut just nu så kommer bloggen vara lite tom även ett litet tag framöver. 

Förhoppningsvis så kommer jag tillbaka fortfare än förväntat!